Un bărbat din Maramureș, urmărit național și internațional, prins pe raza județului Hunedoara

Bărbatul de 62 de ani, din Sighetul Marmației, a fost identificat, ca pasager într-o mașină, în localitatea Turdaș. Pe numele său a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru conducere fără permis și contrabandă.

 

„La data de 10 aprilie 2024, polițiștii Secției de Poliție Rurală Orăștie au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat, pe raza localității Turdaș. După verificarea în aplicația eDAC atât a conducătorului auto cât și a pasagerului, polițiștii au stabilit că pasagerul, un bărbat de 62 de ani, din orașul Sighetul Marmației, județul Maramureș figurează ca fiind urmărit național și internațional.

Acesta se sustrăgea executării pedepsei închisorii, după ce Judecătoria Sighetu Marmației a emis, pe numele său, un mandat de executare a pedepsei închisorii la data de 22 ianuarie 2024, prin care a fost condamnat la doi ani și 4 luni de închisoare, pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și contrabandă.

Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Deva, în vederea executării pedepsei privative de libertate”, transmite IPJ Hunedoara.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *