Un primar hunedorean a murit din cauza COVID

Adrian Claudiu Mihai Cordoș, primarul comunei Sarmizegetusa a decedat din cauza noului coronavirus. Edilul din Sarmizegetusa, era internat în spital de circa două săptămâni, însă, starea de sănătate a acestuia s-a deteriorat rapid. Bărbatul a fost intubat, dar organismul a cedat.

„Adrian Cordoș, primarul liberal al comunei Sarmizegetusa, a pierdut astăzi lupta cu virusul care ne-a năpăstuit. O luptă surdă și nedreaptă, a cărui victimă cade un coleg excepțional, un primar iubit de comunitate, un OM bun.
Virusul ucigaș nu face diferența între noi, între partidele din care facem parte, între statutul social pe care îl avem și ne poate răpi un om drag în orice moment. Deși unii ar vrea sa ne dezbine, să ne împartă in tabere și să ne prăpădim, e timpul să ne unim, să luptăm cu toții, nu cu arma, nu pe front, ci având grijă unii de alții, purtând mască și respectând restricțiile impuse.
Suntem alături de familia îndurerată și ne rugăm ca Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească cu drepții pe bunul nostru coleg, Adrian Cordoș!”, este mesajul transmis Vetuța Stănescu, Președinte PNL Hunedoara.

Primarul din localitatea hunedoreană Sarmizegetusa avea doar 52 de ani.

Dumnezeu să-l odihnească!

 

Colaborator

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.