Un tânăr din județ a provocat un accident pe Defileul Jiului

Un tânăr din județul Hunedoara a provocat, în această dimineață, un accident rutier pe Defileul Jiului. În urma incidentului, traficul rutier a fost blocat mai multe ore. Potrivit informațiilor, tânărul din orașul Petrila a efectuat o depășire neregulamentară.

”Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un tânăr de 21 de ani, din orașul Petrila, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66, din direcția Petroșani în direcția Târgu-Jiu, a efectuat o manevră de depășire neregulamentară a unui autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din aceeași localitate, iar la revenirea pe banda inițială de mers a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, care circula din direcția Târgu-Jiu – Petroșani”, a declarat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, potrivit Gorjeanul.

În urma evenimentului rutier, mașina condusă de tânăr s-a răsturnat în afara părții carosabile. Doi pasageri care se afalu în mașina condusă de tânăr au avut nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi scoși din fiarele contorsionate ale mașinii.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.