UPT a investit peste un milion de euro pentru pregătirea noului an academic

Universitatea Politehnica Timișoara a fost mereu preocupată să asigure cele mai bune condiții de studiu și cazare pentru studenții săi. De altfel, instituția are o bază materială de invidiat, cu spații pentru studiu, cămine care asigură cazarea tuturor studenților proprii, cantine, o bibliotecă modernă, trei baze sportive etc. Ca și în anii precedenți, UPT a alocat și în această vară sume importante reparațiilor, reabilitărilor, reparațiilor capitale, amenajărilor de săli de curs și laboratoare, dar și pentru alte lucrări necesare pentru debutul unui nou an de învățământ.

Astfel, lucrările curente în Complexul Studențesc și Baza Sportivă nr. 2, în valoare de peste un milion de lei (aproximativ 220.000 de euro), au inclus igienizarea integrală a Restaurantului Studențesc Politehnica, a căminelor C4, C19, C20, montarea parchetului în toate camerele căminului C1, intervenții locale la căminele 1MV, 2MV, C22, dezinsecția și deratizarea tuturor spațiilor de cazare, reparații la gazonul sintetic și la sauna de la Baza Sportivă nr. 2.

Lucrările de reabilitare și reparații capitale, în valoare de peste 2 milioane de lei (circa 450.000 de euro) au vizat căminul C9 (reparație capitală), sala de sport de la Facultatea de Inginerie din Hunedoara și căminul C25 (reabilitare).

Amenajările unor săli de curs și laboratoare în cadrul facultăților UPT au totalizat peste 242.000 de lei (50.000 de euro).

Alte lucrări suplimentare au vizat reparațiile unor drumuri și platforme, în valoare totală de circa 280.000 de euro, lucrări la Rectoratul UPT, în valoare de 45.000 de euro, lucrări la Corpul R, în valoare de 40.000 de euro.

 

Departament Comunicare si Imagine

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *