Urmările articolului din Replica: Cristian Pomohaci NU mai vine la Zilele Orașului Uricani

Cântărețul de muzică populară și fostul preot Cristian Pomohaci, implicat într-un scandal sexual cu minori, nu mai vine la Zilele Orașului Uricani! Totul, în urma dezvăluirilor articolului din publicația noastră, articol ce a generat un scandal uriaș în mediul online. Oamenii și-au arătat nemulțumirea pe rețelele de socializare și au cerut ca acesta să nu mai fie prezent la sărbătoarea uricănenilor.

În replică, oficialii Primăriei Uricani au decis să îl înlocuiască pe Cristian Pomohaci cu un alt artist. Redăm mai jos, fără modificări, anunțul făcut de Adriana Buhăescu, fosta soție a primarului Uricaniului, Dănuț Buhăescu, care ocupă și funcția de consilieră personală a acestuia:

”Având în vedere controversele apărute în spațiul public și dorința unor cetățeni de a anula prezența pe scenă a lui Cristian Pomohaci, la Zilele Orașului, conducerea primăriei orașului Uricani va solicita înlocuirea acestuia cu un alt artist. Noi ținem cont de părearea cetățenilor, și dorim ca buna dispoziție să fie în sufletul participanților la Zilele orașului nostru. Vă mulțumim pentru înțelegere. PS: Menționăm că, Cristian Pomohaci, a fost contactat, pentru Zilele Orașului Uricani, la solicitarea unui grup de cetățeni ai orașului nostru, înainte de apariția „SCANDALULUI” cu privire la acesta, în mijloacele de informare în masă”.

vezi și materialul care a generat scandalul:

Anamaria Nedelcoff

anamaria.nedelcoff@gmail.com

nedelcoff has 421 posts and counting.See all posts by nedelcoff

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *