Opt din 40 de parcele au fost concesionate în Pasul Vâlcan

Opt din cele 40 de parcele scoase la licitație, în Pasul Vâlcan, și-au găsit proprietar. Mai mult decât atât, pentru anumite parcele prețul oferit a fost mai mare decât cel cerut de reprezentanții municipalității de la Vulcan.

“Doar opt din cele 10 parcele de teren din Pasul Vâlcan au fost adjudicate, în urma licitației. Prețul la care s-au adjudecat terenurile a fost mai mare decât prețul de pornire, astfel că terenurile s-au adjudecat la valori cuprinse între 2,8 și 3,6 de lei/mp. Ne bucură faptul că am reușit să atragem potențiali investitori care să vină și să construiască cabane în stațiunea montană. Vrem să dezvoltăm Pasul Vâlcan, iar acesta este un prim pas în ceea ce privește structura de cazare”, a declarat Cristian Merișanu, viceprimarul municipiului Vulcan.

Edilii de la Vulcan au scos la licitație 40 de parcele de teren situate în zona turistică a localității, la Pasul Vâlcan, 30 de parcele, și în zona ”Trei fagi”, 10 parcele de teren. Potrivit viceprimarului municipiului Vulcan, o nouă licitație va fi organizată și în luna august.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.