Venituri de zeci de mii de lei și bonusuri pentru angajații din CJH

Consiliul Județean Hunedoara a făcut publică lista veniturilor salariale – la nivelul lunii martie 2018. Președintele are o indemnizație de bază de 17.100 lei, la care se adaugă 4.275 lei, cu titlul de “alte drepturi în bani și/sau în natură”. Observația menționează că cei 4.275 de lei au titlul de “majorare cu 25% a indemnizațiilor lunare ale președintelui și vicepreședinților consililui județean pentru implementarea de proiecte finanțate din fonduri europene nerambursabile, conform art.16 alin.2 din Legea-cadru nr. 153/ 2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare”.

Vicepreședinții Consiliului Județean Hunedoara au o indemnizație de bază în cuantum de 15.200, la care se mai adaugă “alte drepturi în bani și/sau în natură” în valoare de 3.800 de lei.

Un director executiv din cadrul Consiliului Județean Hunedoara încasează un salariu de bază de 12.787 lei și încă “1.279+1.134”, lei cu mențiunea “alte drepturi în bani și/sau în natură”. În cazul directorului executiv „alte drepturi” sunt constituite de “majorare cu 10% a salariului de bază pentru exercitarea activității de control financiar preventiv, pe perioada de exercitare a acesteia, conform art.15 din Legea-cadru nr. 153 /2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare” și “personalul din instituțiile si/sau autoriățile publice nominalizat în echipele de proiecte finanțate din fonduri europene nerambursabile beneficiază de majorarea salariilor de baza, soldelor de funcție/salariilor de funcție, indemnizaților de încadrare cu până la 50%, indiferent de numarul de proiecte în care este implicat. Această majorare se aplică proporțional cu timpul efectiv alocat activităților pentru fiecare proiect, conform art.16 alin.1 din Legea-cadru nr. 153/ 2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare”.

Lista completă a veniturilor salariale se află aici:

http://www.cjhunedoara.ro/documente/documente/Transparen%C8%9Ba%20veniturilor%20salariale%20martie%202018.pdf

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *