Verificare activitate firme, termocentrala Mintia

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a verificat astăzi activitatea echipelor de pază și a celor de întreținere a instalațiilor de la Termocentrala Mintia. La deplasarea în teren a participat și subprefectul județului, Lorincz Szell.

Reprezentanții firmei care se ocupă cu paza bunurilor termocentralei i-au prezentat prefectului posturile de pază, organizate conform unui plan stabilit împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

De asemenea, muncitorii nou angajați asigură întreținerea instalațiilor și funcționarea în condiții de siguranță a barajului de pe râul Mureș, aferent termocentralei și a pompelor de apă pluvială din Mintia.

Prefectul Călin Petru Marian a solicitat conducerii firmelor care se ocupă de pază, întreținere și buna funcționare a echipamentelor aflate în funcțiune, să se asigure că, prin aplicarea tuturor prevederilor contractului pe care îl au cu Complexul Energetic Hunedoara, atunci când va fi cazul, termocentrala să poată fi predată unui viitor investitor, în stare bună din punct de vedere tehnic.

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.