Deva: Campionatul Național de Super Rally, în acest weekend. Vezi sectoarele de drum care se vor închide pe perioada concursului

DEVA SUPER RALLY – etapa a III-a, din cadrul Campionatului Național de Super Rally, va avea loc vineri, 19 august și sâmbătă, 20 august, în centrul municipiului Deva.

 

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în bune condiții, traficul rutier va fi închis pe traseul unde se va desfășura competiția, de vineri 19 august, începând cu ora 8:00 și până sâmbătă, 20 august, ora 23:00, pe următoarele sectoare de drum:

Bulevardul 22 Decembrie, sectorul cuprins între intersecția cu Bulevardul 1 Decembrie 1918 și zona Spitalului Județean Deva

Strada Mihai Eminescu, sectorul cuprins între intersecția cu strada Piața Victoriei și strada Gheorghe Barițiu

Strada Gheorghe Barițiu, sectorul cuprins între intersecția cu strada Mihai Eminescu și Bulevardul 1 Decembrie 1918

Bulevardul Iuliu Maniu (ambele sensuri), sectorul cuprins între intersecția cu Bulevardul Decebal și Bulevardul 1 Decembrie 1918

Strada Piața Victoriei, sectorul cuprins între intersecția cu strada Mihai Eminescu și Bulevardul 22 Decembrie

Pe traseul raliului vor fi amplasate ,,șicane” pentru ca mașinile să nu depășească 180 km/oră.

 

Primăria Municipiului Deva face apel la toți participanții la traficul rutier să dea dovadă de înțelegere și să folosească rute ocolitoare.

 

Această etapă din Campionatului Național de Super Rally este organizată de AMC Racing, în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva.

La competiție vor participa 24 de piloți care se vor alinia la start și care vor face un spectacol la cote maxime în orașul nostru.

AMC Racing caută voluntari și pasionați de automobilism pentru a face parte din echipa de organizare a raliului de la Deva. Cei interesați pot suna la numărul de telefon: 0733010299 – Marco Leu.

 

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.