Ziua Porților Deschise” la Centrul Teritorial Deva al ASE București

Academia de Studii Economice din București organizează ”Zilele Porților Deschise” la Centrul Teritorial Deva (Piața Unirii, nr. 3), în zilele de 26 și 27 martie 2018. Evenimentul se adresează tuturor celor interesați să urmeze ciclul universitar de licență la Academia de Studii Economice – Facultatea de Management, forma de învățământ la distanță, în anul universitar 2018-2019.

Astfel, luni, 26 martie 2018, între orele 9:00-17:00, elevii claselor a XII-a de la toate unitățile de învățământ din municipiu sunt așteptați la Centrul Teritorial Deva al ASE București, unde le va fi prezentată oferta educațională a Facultății de Management. La întâlnire vor fi prezenți profesori din cadrul Academiei de Studii Economice din București, împreună cu directorul Centrului Teritorial Deva, Prof. dr. univ. Ioan Radu.

Marți, 27 martie 2018, caravana ASE își va prezenta oferta educațională în alte trei localități din județ – Brad, Simeria și Geoagiu.

”Zilele Porților Deschise” la ASE București coincid cu aniversarea a 105 ani de la înființarea Academiei de Studii Economice.

 

Biroul de presă

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.