Zodiac floral – Special de Mărţişor!

Zodiacul floral este un tip de horoscop caracteristic în primul rând femeilor. Pentru a putea afla caracteristicile fiecărei zodii din zodiacul floral nu este nevoie decât de ziua din luna în care te-ai născut, nu și de luna ori de an. Astfel, fiecare zi are asociată una din cele nouă flori ale zodiacului, iar persoanele născute în ziua respectivă pot afla ce le este predestinat prin prisma caracterului și a dragostei.

Vrei să știi care floare corespunde personalității tale? Citește zodiacul floral și vei afla care trăsătură îți domină personalitatea și cum te comporți în dragoste:

 

Trandafir

Când: zilele de 9, 18, 27 ale fiecărei luni.

Numerele norocoase: 9, 15, 24, 27 și 30.

Zilele favorabile: marți, joi și vineri.

 Ești extrem de pasională și agresivă. Impulsivă din fire, te expui unor consecințe nu întotdeauna plăcute ale deciziilor tale. Cu toate acestea, nu dai înapoi și faci cu ușurință față întâmplărilor neplăcute.

 

 Margareta

Când: zilele de 8, 17, 26 ale fiecărei luni.

Numerele norocoase: 4, 8, 22, 24, 26, și 31.

Ziua favorabilă: sâmbăta.

Deși dai dovadă de multă sensibilitate și naivitate, știi să-ți impui cu ușurință punctul de vedere. Deși așteptările îți sunt de multe ori înșelate, totuși ai tendința să te apropii de persoanele care îți acordă importanță. Îți dorești foarte mult de la cei din jurul tău sinceritate și fidelitate, cu toate că de multe ori te vezi nevoită să apelezi la compromisuri pentru a menține o relație.

 

Orhidee

Când: zilele de 7, 16, 25 ale fiecărei luni.

Numerele norocoase: 12, 20, 21, 29, 30, și 40.

Zilele favorabile: duminca și luni.

Asemeni orhideei, nobilă și exotică, reușești să te faci remarcată cu ușurință. Cei din jur îți sesizează prezența de la distanță datorită frumuseții, eleganței și atitudinii tale aristocratice și își doresc să te aibă din ce în ce mai mult prin preajmă.

 

 Mac

Când: zilele de 6, 15, 24 ale fiecărei luni.

Numerele norocoase: 3, 6, 9, 21, 24, 27, și 30.

Zilele favorabile: marți, joi și vineri.

Te pricepi să manipulezi oamenii cu multă ușurință, lucru ce-ți oferă multă satisfacție. Pe de-o parte, te ajută să te familiarizezi cu cei din jurul său și să-i cunoști, iar pe de altă parte să te folosești de ei că să evoluezi și să progresezi pe orice plan.

 

Iris

Când: zilele de 5, 14, 23 ale fiecărei luni.

Numerele norocoase: 1, 10, 19, 28, 30, și 38.

Zilele favorabile: miercuri și vineri.

Această floare este venerată și considerată un simbol național în Japonia. Persoanele care au avut norocul să se nască în aceste zile sunt cu totul deosebite: se adaptează cu ușurință în oricare mediu și în orice situație și se descurcă cu ușurință în orice domeniu.

 

Albăstrea

Când: zilele de 4, 13, 22, 31 ale fiecărei luni.

Numerele norocoase: 1, 7, 16, 19, 20, 25, și 29.

Zilele favorabile: duminică și luni.

Te asemeni acestei flori până la ultima fibră. Dai dovadă de sensibilitate, fragilitate, devotament și bunătate. Ai face orice pentru cei din jurul său, numai că să nu fi uitată. Ești un foarte bun prieten, o companie agreabilă și o persoană pe care te poți oricând baza.

 

Papucul Doamnei

Când: zilele de 3, 12, 21, 30 ale fiecărei luni.

Numerele norocoase: 1, 4, 7, 9, 18, 27, 33, și 42.

Zilele favorabile: duminca, luni, și vineri.

Aparținând aceleași specii ca și orhideea, nativă aflată sub acest semn are un aer exotic, extrem de atrăgător pentru persoanele de sex opus.

 

Bujor

Când: zilele de 2, 11, 20, 29 ale fiecărei luni.

Numerele norocoase: 1, 4, 7, 9, 18, 27, 33.

Zilele favorabile: duminica, luni și vineri.

Bujorul, datorită culorii sale roșii ca focul, este simbolul dorinței devoratoare de a iubi și de a fi iubit, de a se dărui și de a afla ce se ascunde sub acest sentiment numit „pasiune”. De aceea, te simți pe deplin împlinită numai atunci când iubești și ești iubită.

 

 Floarea Soarelui

Când: zilele de 1, 10, 19, 28 ale fiecărei luni.

Numere norocoase: 1, 11, 16, 19, 22, 25, 31.

Zile favorabile: duminica și luni.

La fel ca și florea care are nevoie de lumină pentru a crește și a se dezvoltă, simți în permanență nevoia de a te afla în centrul atenției, de a fi apreciată, admirată și complimentată. Ești o fire energică, dinamică, expansivă, veselă și optimistă, calități care te ajută să te faci cu ușurință cunoscută.

 

sursă articol: femeia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *