Alcool la volan și alte infracțiuni comise de șoferii hunedoreni

La data de 17.10.2021, în jurul orei 12:25, polițiștii au oprit  în trafic, pe bulevardul Tudor Vladimirescu, din Hațeg, autoturismul condus de un bărbat în vârstă  de 37 de ani, din comuna Sântămăria Orlea. Inițial, bărbatul a declarat o altă identitate, motiv pentru care a fost sancționat contravențional Legii 61/1991.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit că cel aflat la volan nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 17.10.2021, în jurul orei 09:40,  poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, pe strada Dealului, din Petrila. În cel mai scurt timp, un echipaj de poliţie  s-a deplasat la locul indicat, unde a constatat faptul că autoturismul implicat  nu se mai afla în zonă, fiind efectuate verificări în vederea identificării acestuia. În urma verificărilor, poliţiştii au identificat autoturismul respectiv pe strada 8 Martie, din Petrila, iar la volanul acestuia se afla un bărbat de 53 de ani, din Petrila. Bărbatul a fost supus testării cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind 1,08 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

La data de 18.10.2021, în jurul orei 00:20, poliţiştii au fost despre faptul că un autoturism a părăsit partea carosabilă şi a acroșat un podeț, pe strada Republicii, din Petrila (evenimentul rutier soldându-se doar cu pagube materiale).

La fata locului, poliţiştii au identificat un tânăr de 22 de ani, din comuna Băniţa, care nu poseda permis de conducere.

Totodată, tânărul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei.

La data de 18.10.2021, în jurul orei 01:45, poliţiştii au oprit în trafic, pe raza localității Cristur (DJ 687), un autoturism care  se deplasa pe direcția Deva-Hunedoara cu viteza de 128 km/h, față de 50 km/h, cât este limita legală maximă admisă pe acel sector de drum.

După oprirea autoturismului, cel aflat la volan, un bărbat în vârstă de 38 de ani,  din municipiul  Deva, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,44 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

La data de 17.10.2021, în jurul orei 00:10, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Hațeg au oprit un autoturism care se deplasa pe strada Nicolae Titulescu în localitatea Hațeg.

Conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 19 ani, din  comuna Băuțar, judeţul Caraș Severin, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,43 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În data de 16.10.2021, în jurul orei 21:45, poliţiştii au oprit în trafic, pe  strada Carol Schreter, din Petroșani, autoturismul condus un bărbat de 53 de ani, din Petroșani. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,50 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În cauzele prezentate,  poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *