Arnold Schwarzenegger a reparat o groapă de pe o stradă din cartierul său – VIDEO

Fostul guvernator al Californiei Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 75 de ani, a decis că locuitorii din cartierul său au aşteptat prea mult ca o groapă să fie reparată şi a refăcut-o împreună cu echipa sa.

„Astăzi, după ce tot cartierul a fost supărat săptămâni întregi că această groapă uriaşă strică maşinile şi bicicletele, am ieşit cu echipa mea şi am reparat-o”, a scris el pe reţelele de socializare. „Întotdeauna spun, să nu ne plângem, să facem ceva în privinţa asta. Iată!”.

O vecină a trecut cu maşina în timp ce lucra şi i-a mulţumit. „Cu plăcere”, a răspuns actorul. „Trebuie să o faci singur. E o nebunie. De trei săptămâni aştept ca această gaură să fie reparată”.

Cu toate acestea, un oficial al Departamentului de Lucrări Publice din Los Angeles a spus că nu este cu adevărat o groapă, ci un şanţ de serviciu care trebuie reparat de Southern California Gas Company.

 

Compania de utilităţi din L.A. a spus că, deoarece este o stradă din beton şi nu o stradă asfaltată, bucata de drum refăcută de Schwarzenegger nu va rezista.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *