Ați văzut-o? Tânăra femeie, din Hunedoara, este căutată de familie

La data de 02 decembrie 2022, în jurul orei 11:40, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-a prezentat un bărbat care a reclamat faptul că, în data de 30 noiembrie 2022, concubina sa, IVAȘCU CLAUDIA IOANA, de 24 de ani (foto),  a plecat de la domiciliul din Hunedoara și nu a mai revenit.

Bărbatul a relatat faptul că, în data de 30 noiembrie 2022, s-a întors împreună cu concubina sa, IVAȘCU CLAUDIA IOANA și cei doi copii minori ai lor din străinătate, iar în jurul orei 18:00, concubina  a plecat la cumpărături, la un magazin din apropiere, iar pentru că nu s-a mai întors, după aproximativ 4 ore, bărbatul a contactat-o telefonic. Tânăra, cu ocazia convorbirii telefonice, i-ar fi spus concubinului că se află  în municipiul Hunedoara, însă nu se va mai întoarce acasă.

Semnalmentele persoanei plecate voluntar: înălțime circa 1,55 m, greutate de aproximativ 83 kg., constituție robustă, păr șaten, scurt până la umeri, ochi căprui, prezintă un tatuaj la încheietura mâinii stângi, în formă de inimă, și un tatuaj la încheietura mâinii drepte, în formă de floare.

Reclamantul a menționat că la plecare, concubina sa purta o geacă din fâș, lungă, de culoare neagră, pantaloni blue-jeans și încălţăminte de culoare albă, cu talpă groasă.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice, în scopul depistării persoanei plecate voluntar.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării celei în cauză să apeleze de urgenţă Poliţia, la numărul unic 112.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *