Au pus în pericol circulaţia pe drumurile publice hunedorene

La data de 02.10.2021, în jurul orei  12:15, poliţiştii Secției de Poliție Rurală Baru au oprit în trafic, pe raza comunei Pui, un motoscuter condus de un bărbat în vârstă de  53 de ani, din  comuna Pui. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul  nu posedă permis de conducere.

La data de 03.10.2021, în jurul orei  11:50, poliţiştii au oprit în trafic autoturismul condus de un hunedorean în vârstă de 57 de ani.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul alcooltest, a rezultat că acesta a condus autoturismul având o concentraţie de 0,54 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În data de 03.10.2021, la ora 16:05, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Oituz, din Petroșani, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, ca urmare a tamponării a două autoturisme.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că unul dintre conducătorii auto implicaţi în tamponare, un tânăr de 29 de ani, din Petroșani, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, în cazul său aparatul etilotest indicând o valoare de 0,85 mg/l.,  alcool pur în aerul expirat.

La data 04.10.2021, în jurul orei 00:05, poliţiştii Biroului Ordine Publică Deva au oprit în trafic  un autoturism care se deplasa sinuos pe bulevardul Iuliu Maniu, din Deva.

În urma verificărilor, polițiștii au  stabilit faptul că autoturismul era condus de un tânăr de 21 ani, din Deva, aflat sub influenția băuturilor alcoolice. În cazul acestuia, aparatul alcooltest a indicat valoarea de 0,48 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În cauzele prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *