Awake Tourism Challenge – Se caută cele mai inovatoare startup-uri din turism care contribuie la accelerarea durabilităţii

Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului face apel, marţi seară, la antreprenori să se înscrie în competiţia Awake Tourism Challenge demarată de Organizaţia Mondială a Turismului. Se caută cele mai inovatoare startup-uri care contribuie la accelerarea durabilităţii.

„UNWTO Awake Tourism Challenge – apel, la nivel mondial, adresat antreprenorilor care contribuie la accelerarea durabilităţii! Organizaţia Mondială a Turismului (OMT/UNWTO) a lansat iniţiativa Awake Tourism Challenge, cu scopul de a identifica cele mai inovatoare startup-uri care urmăresc implementarea Obiectivelor pentru o Dezvoltare Durabilă a Naţiunilor Unite (United Nations Sustainable Development Goals)”, a transmis, marţi seară, Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că antreprenorii interesaţi pot candida la oricare dintre cele 6 categorii ale Awake Tourism Challenge, respectiv: implicarea comunităţii locale, economii verzi şi albastre, crearea de capital ecologic şi durabil, tehnologie în turism, educaţie în turism şi egalitate pentru femei.

Data limită este 15 octombrie. Câştigătorii vor fi anunţaţi în 7 noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.