Bănci strânse de pe domeniul public sau parcuri sigilate

Bănci strânse de pe domeniul public sau parcuri sigilate. Sunt doar câteva din măsurile imediate pe care autoritățile locale din județul Hunedoara le iau pentru a preveni răspândirea infecțiilor cu coronavirus. În doar 24 de ore, numărul cazurilor la nivel național a crescut cu 66.

Spre exemplu, la Brad, toate băncile de pe domeniul public au fost strânse, iar la Lupeni parcurile au fost sigilate.

Autoritățile vor să se asigure de faptul că cetățenii care ignoră recomandările ordinului militar au locuri oarecum limitate de a se întâlni.

O măsură suplimentară pentru păstrarea distanței sociale adoptată de CLSU Brad: restricționarea accesului în parcuri și ridicarea băncilor de pe domeniul public.

Păstrarea unei distanțe sociale corespunzătoare presupune și măsuri mai putin prietenoase cum ar fi: ridicarea băncilor de pe domerniul public și închiderea parcurilor din municipiu.

Prevenirea răspândirii virusului este o necesitate majoră a comunității în acest moment”, spune Florin Cazacu, primarul municipiului Brad.

La Lupeni, în Valea Jiului, toate parcurile au fost sigilate. Au fost puse benzi inscripționate cu mesaje privind interzicerea accesului în parcuri.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *