Bărbat dispărut de două săptămâni

 La data de 26.11.2021, în jurul orei 16:00, patrula de ordine publică din cadrul Poliției Stațiunii Geoagiu a fost anunțată de o femeie din localitate cu privire la faptul că unchiul său, HOZU COSTEL, de 53 de ani, (foto) nu a mai fost văzut de familie din data de 21.11.2021.

Din verificările efectuate de către poliţiştii care s-au deplasat la domiciliul bărbatului, din satul Geoagiu-Băi și din aspectele relatate de reclamantă, se pare că aceasta nu l-a mai văzut pe unchiul său, din seara zilei de 21.11.2021 (când bărbatul dispărut, împreună cu  un alt bărbat, s-au deplasat la un magazin alimentar din Geoagiu-Băi, de unde   și-au achiziționat țigări și băuturi alcoolice).

Semnalmentele persoanei dispărute sunt următoarele: înălțime: 1.65-1.70 m., păr scurt, brunet, mustață neagră, fără semne particulare, cunoscut cu o afecţiune psihiatrică; îmbrăcăminte: geacă de culoare albastră, pantaloni negri, pantofi negri.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării bărbatului, care fost dat în urmărire naţională.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic  112.

 

IPJ Hunedoara

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.