Bilanţul îmbolnăvirilor cu coronavirus în România a ajuns la 29

Cazul numărul 29 de îmbolnăvire cu noul coronavirus a fost confirmat marţi seară, fiind vorba despre o femeie din Bucureşti. Alte trei cazuri fuseseră confirmate marţi seară.

În cursul zilei de marţi, opt noi cazuri de coronavirus au fost diagnosticate în Bucureşti, a anunţat Grupul de Comunicare Strategică. O femeie însărcinată se află printre cei diagnosticaţi. În plus, o femeie de 60 de ani din Focşani, care a revenit din nordul Italiei şi a făcut febră, a fost transportată, marţi seară, cu izoleta de la domiciliul său, unde se afla în autoizolare, la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Focşani.

Un copil de şase ani din judeţul Hunedoara şi mama acestuia, aflaţi în autoizolare după o vizită a femeii în Italia, sunt suspecţi de infectare cu coronavirus. Copilul a prezentat dureri în gât şi febră şi au fost transportaţi la spital, fiind izolaţi pe secţia Boli Infecţioase, până la primirea rezultatelor.

O femeie de 26 de ani, din judeţul Hunedoara, al cărei test pentru coronavirus a fost pozitiv marţi, a fost amendată cu 10.000 de lei pentru că nu a respectat autoizolarea de 14 zile, la revenirea din Italia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *