Bode, mesaj de Ziua Internaţională a Pompierilor

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a transmis, marţi, un mesaj de Ziua Internaţională a Pompierilor. ”Vă mulţumesc din tot sufletul pentru efortul supraomenesc pe care îl depuneţi zi de zi, mai ales într-o perioadă atât de dificilă ca cea pe care o traversăm”, a transmis ministrul.

”Fie că sunteţi pompieri de carieră sau voluntari, fie că intraţi în foc sau acordaţi ajutor medical în situaţii de urgenţă, în fiecare dintre voi regăsesc curaj şi devotament. Toţi cei care purtaţi această haină nobilă nu v-aţi ales o meserie, ci v-aţi urmat vocaţia. Vreau sa vă asigur şi pe această cale de respectul meu pentru tot ceea ce faceţi, în fiecare moment, pentru semenii noştri. Gândul meu se îndreaptă spre fiecare şi vă mulţumesc din tot sufletul pentru efortul supraomenesc pe care îl depuneţi zi de zi, mai ales într-o perioadă atât de dificilă ca cea pe care o traversăm”, a scris, marţi, pe Facebook, ministrul de Interne.

Lucian Bode a apreciat că ”Ziua Internaţională a Pompierilor este un prilej pentru noi să recunoaştem şi să onorăm sacrificiile făcute de pompieri pentru siguranţa comunităţii şi a mediului în care trăim”

”La mulţi ani, dragi salvatori”, a încheiat ministrul.

În 4 mai este sărbătorită Ziua Internaţională a Pompierilor.
news.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *