Peste 20.000 de lei de la bugetul Devei pentru cabinetele medicale din școli și grădinițe

Direcția de Asistență Socială Deva a semnat, la sfârșitul săptămânii trecute, contractul pentru furnizarea unor piese de mobilier, necesare bunei desfășurări a activității în cabinetele medicale școlare din municipiul Deva, aflate în subordinea instituției.

Obiectul contractului: furnizarea a 21 de scaune de birou pentru cabinetele medicale din școli și grădinițe – atât pentru medici, cât și pentru pacienți, potrivit solicitărilor medicilor și în conformitate cu baremul pentru dotarea cabinetelor medicale școlare, prevăzut de legislația în vigoare.

Informații cu privire la caracteristicile produselor pot fi consultate pe www.primariadeva.ro, Secțiunea Informații publice – Achiziții publice.

Valoarea contractului: 5.250 lei – fără TVA, respectiv 6.247,50 lei – cu TVA. Prețul contractului este ferm (deci, nu va suferi modificări sau ajustări) și va fi suportat de la bugetul local al Municipiului Deva.

Durata contractului: de la data semnării (8 septembrie 2022) până la data de 15 decembrie 2022.

Piesele de mobilier vor fi furnizate de S.C. „Ovavinci” S.R.L. Suceava și vor ajunge în cabinetele medicale școlare până la sfârșitul acestei săptămâni.

Din luna septembrie 2022, peste 20.000 de lei de la bugetul local al Municipiului Deva au fost alocați pentru dotarea cabinetelor școlare medicale și de medicină dentară cu materiale și produse sanitare și IT, necesare desfășurării activității în anul școlar 2022-2023.

DE REȚINUT! Toți elevii și preșcolarii înscriși la școlile și grădinițele din municipiul Deva beneficiază, GRATUIT, de consultații și tratamente în cabinetele școlare de medicină generală și dentară.

Asistența medicală școlară este asigurată de 7 medici (dintre care doi stomatologi) și 24 de asistente medicale – angajați ai Direcției de Asistență Socială Deva.

 

Direcția de Asistență Socială Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *