Ați văzut-o? O bătrână de 80 de ani este dată dispărută. Nu se mai știe nimic despre ea, de la începutul lunii septembrie

În data de 13 septembrie a.c., în jurul 13:30, la sediul Poliției Orașului Călan s-a prezentat o femeie care a sesizat faptul că sora sa, LIBICH VIRGINIA (familia nu deţine o fotografie actuală), din oraşul Călan, în vârstă de 80 de ani, nu a mai fost văzută la domiciliu din data de 02 septembrie 2022.

Semnalmente: înălțime 1,50 m, constituție astenică, păr de culoare negru/grizonat, ochi albaștri. Persoana plecată voluntar prezintă un semn particular la degetul mare de la mâna dreaptă, respectiv o cicatrice.

De la momentul primirii sesizării, poliţiştii au desfășurat mai multe activități investigative şi de căutare, în vederea identificării femeii, care a fost dată în urmărire naţională.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării celei în cauză să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.