Căsuța cu fapte bune, proiect dedicat copiilor

„Căsuța cu faptebune” și-a deschis porțile. Este un proiect educațional dedicat elevilor din ciclul primar care se desfășoară la Vulcan prin intermediul Asociației ”Eu și Tu pentru Vulcan”. 15 copii au participat alături de părinții și bunicii lor, dar și de cadrele didactice de la toate unitățile de învățământ din municipiul Vulcan, la lansarea acestui proiect, în cadrul unui eveniment public găzduit în Sala Consiliului Local al municipiului Vulcan.

Împreună cei 15 elevi selectați, aceștia au misiunea de a strânge toate faptele bune pe care și le-au propus să le facă elevii din ciclul primar, în fecare lună,  într-o ”Căsuța cu fapte bune”. Pentru mediatizarea proiectului, a faptelor bune ale elevilor, va fi creată și o pagină dedicată de Facebook, unde vor fi publicate toate faptele copiilor, transmise în scris, în imagini foto sau video.

La finalul anului, vor fi selectate cele mai originale, frumoase și impresionante 100 FAPTE BUNE, care vor fi inserate în lucrarea: Căsuța cu 100 fapte bune – ediția 2019. Această lucrare va fi prezentă în arhivele tuturor școlilor, ale Bibliotecii de la Centrul Șansa și în biblioteca personală a elevilor participanți.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *