Cavaleri în secolul XXI

Oricine care are minime cunoștințe legate de istorie și este pasionat de epoca lui Ioan de Hunedoara poate deveni cavaler. Asociația “Ordinul Cavalerilor de Hunedoara” recrutează noi membri și colaboratori, pentru activități de voluntariat.

Candidații trebuie să aibă vârsta minimă de 16 ani, să fie sociabili, responsabili și dornici de a acumula noi cunoștințe. Pentru a reface scenele de pe vremea lui Ioan de Hunedoara, cei care vor să devină cavaleri vor învăța tehnici de luptă specifice secolului.

 „Datorită faptului că aproape toate activitățile pregătitoare (antrenamente și repetiții, lucru la recuzită, administrativ) se desfășoară în municipiul Hunedoara cel puțin odată pe săptămână, recrutarea se adresează în mod special (dar nu exclusiv) persoanelor care au domiciliul în Județul Hunedoara și care pot participa activ”, arată cei de la Asociația Ordinul Cavalerilor.

Recrutarea cavalerilor va avea loc în perioada 30-31 martie între orele 10:00-18:00 în curtea Castelului Corvinilor. Cu această ocazie va fi organizată o tabără cu specific medieval în cadrul căreia se vor desfășura activități civile și militare.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.