Ați văzut-o? Minora de 13 ani este dată dispărută

UPDATE –  În urma investigațiilor, minora în vârstă de 13 ani, din Petroșani, a fost depistată de polițiști, în aceeași zi, pe raza municipiului Petroșani, fără a fi victima vreunei infracțiuni.

În data de 14 noiembrie 2022, în jurul orei 10:00, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de o femeie din municipiul Petroșani  cu privire la faptul că fiica sa, CIOBANU MARIA ESTERA (foto), în vârstă de 13 ani, din Petroșani, a plecat în cursul zilei de 12 noiembrie a.c. de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Din verificări, poliţiştii au stabilit faptul că minora ar fi vorbit telefonic cu mama sa în seara zilei de 13 noiembrie 2022, afirmând că s-a afla pe raza municipiului Târgu-Jiu, judeţul Gorj.

La data plecării, minora purta o geacă verde, pantaloni de trening negri, cu plasă în zona genunchilor şi încălţăminte sport de culoare neagră, cu talpă albă.

Minora prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,60-1.65 m, constituție astenică, păr lung, peste umeri, vopsit roșcat, ochi căprui, ten de culoare deschisă (minora a mai plecat voluntar de la domiciliu).

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării minorei plecare voluntar.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării celei în cauză să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *