Clădirile minei Petrila sunt reevaluate

O societate din municipiul Deva va evalua clădirile minei Petrila, în vederea achiziționării acestora de către CJ Hunedoara. Consiliul Județean Hunedoara i-a contractat pe evaluatorii de la Quantum Evaluari SRL  pentru a realiza o nouă evaluare financiară a clădirilor care au aparținut fostei unități miniere de la Petrila.

„Servicii de evaluare a activelor, teren si construcții industriale din incinta MINA PETRILA, concretizate prin emiterea unui raport de evaluare in conformitate cu standardele de evaluare in vigoare si solicitările beneficiarului”, arată documentul.

12.500 de lei costă evaluarea clădirilor minei Petrila. În ședința Consiliului Județean Hunedoara a fost aprobat proiectul de hotărâre privind demararea procedurilor în vederea cumpărării de către Județul Hunedoara a imobilelor care formează „Ansamblul istoric Mina Petrila”.

Clădirile minei Petrila au fost evaluate la peste două milioane de lei. Este vorba de evaluarea întocmită pentru Societatea Națională de Închideri Mine Valea Jiului. Acum o altă evaluare va fi realizată pentru CJ Hunedoara.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *