Claudiu a dispărut din nou. L-ați văzut?

UP – DATE ŞTIRE MINOR: Minorul în vârstă de 14 ani, din municipiul Lupeni, a cărui plecare voluntară de la domiciliu a fost sesizată poliţiştilor de către familie la data de 23.10.2019 (a se vedea ştirea de presă din data de 25.10.a.c.), a fost identificat în staţia C.F.R. Petroșani. Acesta le-a declarat poliţiştilor că, pe perioada absenței de la domiciliu, s-a aflat în stațiunea montană Straja și intenționa să se deplaseze cu trenul în Deva, la sora sa.

De asemenea, minorul a declarat că nu au fost victimă a vreunei infracţiuni şi a fost reîncredințat familiei.

La data de 23.10.2019, în jurul orei 19:00, Poliția Municipiului Lupeni a fost sesizată de o femeie din municipiul Lupeni, cu privire la faptul că, în data de 23.10.2019, în jurul orei 08:00, nepotul său în vârstă de 14 ani, Oltean Vasile Claudiu (foto) pe care îl are în plasament, a plecat voluntar de la domiciliu (în loc necunoscut) şi nu a mai revenit.

Menționăm faptul că minorul a mai fost plecat în repetate rânduri, voluntar, de la domiciliu, însă acesta a fost depistat de fiecare dată de către poliţişti pe raza localităţilor din zona Văii Jiului, fiind predat bunicii sale.

Minorul prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,6 m., greutate 50 -55 kg., constituție atletică, păr negru, scurt, ochi căprui, ten măsliniu, faţa ovală, fără semne particulare.

La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu pantaloni şi geacă de trening de culoare albastru cu dungi roşii pe mâneci și pantofi sport de culoare negru cu talpa galbenă. De asemenea, avea asupra lui un rucsac de culoare neagră, în care se aflau rechizite şcolare.

În urma sesizării, poliţiştii au demarat deîndată o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistării minorului, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale.

Poliţiştii continuă activitățile necesare depistării celui în cauză şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţia sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *