Cristina Chivu propune bugetare participativă și la CJ Hunedoara

Un consilieri județean a inițiat un proiect de hotărâre privind aprobarea implementării proiectului “Bugetare participativă în Județul Hunedoara“ și a Regulamentului privind procedura de derulare a proiectului. Cristina Chivu, consilier județean PNL, proiectul de hotărâre care urmează a fi dezbătut în ședința din data de 31 martie.

”Acest proiect are ca scop implicarea locuitorilor UAT județul Hunedoara în procesul decizional, fapt ce va crea o colaborare puternică și unită între cetățean și administrația publică județeană, lucru de care cel puțin comunitatea din UAT județul Hunedoara are mare nevoie. Această posibilitate de a oferi șansa oricărei persoane din cadrul comunității noastre de a găsi soluții eficiente și oportune pentru anumite probleme județene, va putea determina identificarea unor idei inedite care vor crește considerabil atât nivelul de trai și calitatea vieții cât și transparența activității administrației publice județene”, arată Cristina Chivu, inițiatorul proiectului de hotărâre.

Comisiile de specilitate din cadrul CJ Hunedoara au dat avize favorabile pentru proiectul inițiat de consilierul județean. Urmează, însă, ca decizia finală să fie luată în plenul CJ Hunedoara.

 

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *