Materiale sanitare de peste 6.000 de lei pentru cabinetele școlare stomatologice

Direcția de Asistență Socială Deva a semnat contractul pentru furnizarea de materiale sanitare necesare bunei desfășurări a activității în cabinetele școlare de medicină dentară din municipiul Deva, aflate în subordinea instituției.

Obiectul contractului: furnizarea a 24 de tipuri de materiale sanitare pentru cabinetele stomatologice care funcționează în școli – potrivit solicitărilor medicilor și în conformitate cu Baremul de dotare a cabinetelor medicale și de medicină dentară din unitățile de învățământ școlar și preșcolar de stat și particulare autorizate/acreditate, prevăzut de legislația în vigoare.

Informații cu privire la denumirea materialelor sanitare, precum și cantităție achiziționate pot fi consultate pe www.primariadeva.ro, Secțiunea Achiziții publice.

Valoarea contractului: 5.407,80 lei – fără TVA, respectiv 6.435,28 lei – cu TVA.

Prețul contractului nu va suferi modificări sau ajustări și este suportat de la bugetul local al Municipiului Deva.

Durata contractului: de la data semnării (29 august 2022) până la data de 15 decembrie 2022.

Materialele sanitare vor fi furnizate de S.C. „Primex Medical” S.R.L. București și vor fi distribuite în cabinetele școlare de medicină dentară începând cu luna septembrie 2022.

În municipiul Deva, funcționează, în prezent, două cabinete școlare de medicină dentară – la Colegiul Național „Decebal” (Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 22) și la Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” (Strada Gh. Barițiu, nr. 2).

Fiecărui cabinet îi sunt arondate mai multe școli și grădinițe, astfel încât toți preșcolarii și elevii înscriși la unitățile de învățământ din municipiu să aibă acces la consultații și tratamente stomatologice GRATUITE.

Lista unităților de învățământ arondate cabinetelor școlare de medicină dentară a fost aprobată prin Hotărârea Consiliului Local nr. 206/2019, care poate fi consultată pe www.primariadeva.ro, Secțiunea Consiliul Local.

 

Direcția de Asistență Socială Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.