Ați văzut-o? Minora, în vârstă de 15, este căutată de familie

În data de 08 octombrie 2023, în jurul orei 09:00, Poliţia Orașului Petrila a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că, fiica sa, MÂNDRU  NICOLA – DENISA (foto), în vârstă de 15 ani, a plecat de acasă în data de 07 octombrie 2023, în jurul orelor 20.00 și nu a mai revenit la domiciliu.

Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că minora Mândru Nicola – Denisa a plecat cu Laib Diana-Iulia, din Petroșani, cu care este colegă de clasă spunându-i tatălui ei că merg în parc, însă nu a mai revenit la domiciliu.

Semnalmentele minorei MÂNDRU  NICOLA – DENISA sunt: înălțime de aproximativ 1.65 m, constituție atletică, păr lung, șaten, culoarea tenului este deschisă, față rotundă, ochi căprui, fără semne particulare sau tatuaje, fiind îmbrăcată cu pantaloni blugi  de culoare albastră cu tăieturi,  hanorac roșu și pantofi sport de culoare albă.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii au demarat activităţi în vederea depistării celor două minore, care au fost date în urmărire națională.  Persoanele care dețin informații utile depistării minorelor sunt rugate să apeleze Poliția, la numărul unic de urgență 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *