DEVA: Încep campionatele naționale de gimnastică ale junioarelor

Sala Sporturilor din Deva va găzdui, vineri și sâmbătă, o nouă ediție a Campionatului Național individual de gimnastică artistică pentru junioare.

La aceste campionate ale junioarelor vor participa gimnaste de la 22 de cluburi din țară, printre acestea fiind, firește, și cel organizator al competiției, CNS Cetate Deva.

Concursul se va desfășura pe trei categorii de vârstă, respectiv junioare I, junioare II nivel III și junioare II nivel 4.

CNS Cetate Deva va avea două sportive în concurs, respectiv pe Valentina Borca și Iulia Jenariu, la junioare II nivel 4. Din păcate, de la competiție va lipsi campioana europeană Denisa Golgotă, de la CSN Cetate Deva, care se recuperează după o accidentare.

Concursul va începe vineri, la ora 10:30, cu concursul de individual compus al junioarelor II nivel 3, programat a se încheia la ora 12:00. Tot vineri, dar cu începere de la ora 16:00 vor putea fi văzute la lucru, în Sala Sporturilor din Deva, tot la individual compus, atât junioarele I, cât și junioarele II, nivel 4.

Sâmbătă, de la ora 9:50, vor începe finalele pe aparate, în afara concursului urmând a evolua și senioarele Carmen Ghiciuc și Laura Jurcă, ambele de la CNS Cetate Deva, precum și Carmen Glăvan, de la Farul Constanța.

Intrarea publicului la Campionatele Naționale individuale de gimnastică ale junioarelor de la Sala Sporturilor din Deva este liberă.

Claudiu POPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *