Două persoane au decedat în urma unui accident rutier produs pe DN66

Accident grav, pe DN 66, în localitatea Bretea Strei, soldat cu două persoane decedate și o alta grav rănită. Imediat după anunțarea accidentului prin 112 au ajuns la oamenii încarcerați, în 2 autoturisme, echipaje de pompieri salvatori specializați în descarcerare și prim ajutor ale Detasamentului Hunedoara și Punctului de lucru Bretea, cu autospeciale mixte, o ambulanță tip B2 și două echipaje SAJ.

Echipele de intervenție au găsit la locul accidentului o femeie, de 64 de ani, decedat pe loc și alți doi bărbați aflați în stare gravă. Concomitent cu operațiunile de extragere din autoturisme s-au desfășurat acțiunile de asistare medicală. Un bărbat, de 68 ani, a fost transportat în stare gravă la UPU Hunedoara cu o ambulanța.

Celălalt bărbat de 34 ani a intrat în stop cardiorespirator și nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare. Până la finalizarea operațiunilor și cercetărilor, circulația pe DN 66 a fost întreruptă sau s-a desfășurat alternativ pe un sens.

“Astăzi, în jurul orei 16.30, un conducător auto in vârstă de 68 de ani, din jud. Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DN66, în afara localității Bretea Streiului, din direcția Hațeg – Călan, a efectuat o depășire neregulamentara (peste marcajul longitudinal continuu), a pătruns pe contrasens, unde a tamponat frontal un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 33 de ani, din Hateg. In urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto de 33 de ani si a unei pasagere in varsta de 64 de ani, din jud. Alba, aflată în autoturismul care a produs evenimentul rutier și rănirea conducătorului auto de 68 de ani. În cauza a fost întocmit dosar penal”, a comunicat IPJ Hunedoara.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *