Doi șoferi băuți, depistați de polițiști în trafic

În data de 29.01.2020, în jurul orei  22:05, poliţiştii Secției de Poliție Rurală Hațeg au depistat în trafic un tânăr de 29 de ani, din comuna General Berthelot,  care conducea un autoturism pe DJ687C, în localitatea Fărcădin, iar în urma testării, aparatul alcooltest a indicat o concentraţie de 1,32 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus la unitatea medicală din Hațeg, unde a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge.

În data de 30.01.2020, în jurul orei 02:30, poliţiştii rutieri care efectuau un control al traficului rutier pe strada 8 Martie, din orașul Petrila, au oprit un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 31 de ani, din  Petrila.

Acesta a  fost supus testării cu aparatul etilotest, care a indicat un rezultat de 0,96 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul de Urgență din Petroșani pentru recoltarea de probe biologice de sânge necesare stabilirii alcoolemiei, însă, în prezenţa martorilor asistenți şi a cadrelor medicale, a refuzat să se supună recoltării de probe biologice.

În ambele cauze, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *