Două autoturisme au intrat în coliziune pe DN 76. O victimă a fost transportată la spital

Două autoturisme au intrat în coliziune pe DN 76, în localitatea Fornădie. Victima rănită a fost transportată la spital.

„Accident rutier in localitatea Fornadie, pe DN 76. În urma impactului dintre 2 autoturisme a rezultat o victimă incarcerată, în vârstă de 67 de ani. Au intervenit echipe ale Detașamentului Deva, specializate în descarcerare și prim ajutor, care l-au transportat pe barbatul politraumatizat la nivelul capului si membrelor inferioare la UPU Deva”, a declarat reprezentantul ISU Hunedoara.

Cum s-a produs accidentul

Astăzi, in jurul orei 14.00, un bărbat de 67 de ani, din comuna Criscior, care conducea un autoturism pe DN76, din direcția Brad-Deva, pe raza localității Fornadia, a efectuat o depășire neregulamentară a unui alt autoturism, a intrat în derapaj și s-a răsturnat pe plafon. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto care a produs accidentul. În cauză a fost întocmit dosar penal. Conducătorul autoturismului ce a fost depășit este din comuna Blajeni si are 47 ani. Nu a fost rănit (coliziunea a fost laterala – în zona este un indicator de depășire interzisă și linie continuă).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.