E scris în stele – joi, 17 martie 2022

Marcajul celest principal al zilei este reliefat de către sextilul lui Mercur de pe Pești cu Uranus de pe Taur. Valenţa acestui aspect astrologic ne va oferi o doză înaltă de: originalitate, nonconformism, versatilitate, inovativitate, viziune şi independenţă. Este o zi a evenimentelor fabuloase şi stranii, dar şi a acelor întâmplări ce creează premisele unor oportunităţi fantastice, chiar excepţionale. Totodată, acest unghi ceresc ne va potenţa categoric raţiunea, dar și intuiția.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Vă puteți dedica unor planuri şi activităţi mai discrete, cumva mai ascunse. Puteţi afla şi un secret chiar suculent. În privinţa finanţelor sunt semne bune, putând capta o oportunitate interesantă ivită spontan.

 

TAUR: Este o zi recomandată pentru activități de ordin social, aşadar căutaţi să ieşiţi în lume. Relaţia cu prietenii se va dovedi de succes pentru această zi. Originalitatea, inventivitatea şi umorul vă vor defini experienţele acestei zile.

 

GEMENI: Cei din anturaj vă vor percepe ca fiind persoane foarte inteligente şi iscusite. Puteţi tatona cu brio unele posibilităţi de avansare publică, socială. Vi se mai arată şi unele întâmplări cumva mai neobişnuite.

 

RAC: Vă veţi arăta mai isteţi şi mai intelectuali în discurs, jonglând cu ideile asemeni unui scamator. Se mai pot ivi şi unele veşti chiar curioase. Vi se poate propune pe loc şi o întreprindere interesantă alături de prieteni.

 

LEU: Este o zi în care veţi manifesta o capacitate clară de a vedea lucrurile în profunzime. Se relevă cu succes și un împrumut. Se mai pot ivi şi unele ocazii bune de afirmare profesionale, fiind nevoie să confiscaţi aceste oportunităţi.

 

FECIOARA: În viaţa maritală se arată o fastă şi limpede comunicare, fiind pe aceiaşi lungime de undă cu persoana iubită. La nivel de principii şi concepții de viaţă, veţi fi mult mai deschişi la idei noi, inedite.

 

BALANŢA: Se prezintă semne bune în legătură cu starea de sănătate. În chestiuni ce ţin de job, veţi munci cu inteligenţă şi rapiditate. Se prea poate să obţineţi şi unele beneficii interesante de ordin material.

 

SCORPION: Astrele reflectă o zi nemaipomenită pentru distracţie şi recreere, totul e să vă implicaţi în activităţi cât mai dinamice. În viaţa de cuplu puteţi opta pentru unele direcții mai extravagante, nonconformiste.

 

SĂGETĂTOR: Veţi comunica într-un sens raţional şi franc cu membrii familiei. Mai puteți gândi, planifica și unele schimbări ce ţin de amenajarea căminului. Starea de sănătate vă va reliefa o îmbunătăţire neaşteptată.

 

CAPRICORN: Veţi face dovada unei inteligenţe fine şi a unei elocvenţe sclipitoare. Călătoriile pe distanţe scurte vă vor reda rezultatul scontat. Sunt chiar și ceva șanse să vă îndrăgostiți nebunește la prima vedere!

 

VĂRSĂTOR: În această zi vă puteţi descoperi şi explora unele talente de ordin literar. Se mai arată şi premisele unei afaceri productive, fiind semne bune în legătură cu banii. E și un moment al reînnoirii şi al unor schimbări utile în casă.

 

PEŞTI: Veţi fi mai sociabili, guralivi, isteţi, relaxaţi şi flexibili, fiind o companie cu totul plăcută per ansamblul acestei zile. Mai puteți avea parte și de unele vești chiar super interesante!

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul este cel ce mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.