E scris în stele – luni, 5 decembrie 2022

Aspectul astrologic reprezentativ al zilei este descris de cuadratura lui  Venus de pe Săgetător cu Neptun de pe Peşti. Această expresie astrală a zilei este una mai negativă, antrenând, în jurul nostru, situaţii ce stârnesc: confuzie, imoralitate, dezorganizare, iresponsabilitate şi decepţii. Tendinţa de a fugi de realitate ori de a scăpa de responsabilitate, prin intermediul reveriei, visării, pasivităţii sau chiar a viciilor este o constantă a zilei, aşadar este absolut necesar să luăm măsuri pentru ca și rezultatul activităţilor zilei să nu fie un eşec lamentabil.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Din păcate, nu este o zi favorabilă pentru evaluări şi călătorii, aşadar fiţi ceva mai precauţi. Căutaţi să nu vă refugiaţi în imaginaţie sau în situaţii vicioase. Mai multă atenţie şi cu sănătatea.

 

TAUR: Veţi manifesta o stare interioară mai confuză, nehotărâtă şi volatilă. Atenţie la afaceri şi la unele potenţiale mici incidente. În raporturile cu prietenii sau protectorii puteţi fi cam ,,traşi pe sfoară”.

 

GEMENI: Relaţia cu persoana iubită se va arăta cumva mai instabilă şi nemulţumitoare. Fiţi mai atenţi şi în afaceri sau la tranzacţii. În chestiuni ce ţin de imagine publică şi profesie puteţi fi lezaţi de unele zvonuri dăunătoare.

 

RAC: Fiţi mai concentraţi la locul de muncă şi realizaţi-vă sarcinile cu atenţie şi precizie. Se pot arăta şi unele mici probleme de sănătate. În chestiuni ce ţin de învăţătură şi drumuri se pot ivi unele deranjamente.

 

LEU: În dragoste, dinamica evenimentelor din această zi vă vor reliefa o stare de spirit cumva mai indispusă. Se arată o doză semnificativă de probleme şi în relaţia cu copiii. Atenţie şi la un potenţial risc de accidente.

 

FECIOARA: Se pot evidenţia unele evenimente mai neplăcute ce vă pot leza relația cu familia. Nu este o zi fastă pentru a demara treburi domestice importante. Mult mai multă atenţie în afaceri şi în chestiuni de ordin  juridic.

 

BALANŢA: Din cauza unei concentrări mentale mai greoaie veţi dispune de o judecată mai superficială şi de un discurs mai puţin convingător. Fiţi mai atenţi cu sănătatea şi la raporturile de la locul de muncă.

 

SCORPION: Sunteţi predispuşi spre a realiza greșeli  în plan bănesc. Astfel, fiţi mult mai prudenţi în chestiuni de ordin financiar. Totodată, şi în dragoste vă puteţi aştepta la unele ipostaze mai puţin bune.

 

SĂGETĂTOR: Veţi fi mai idealişti, sensibili şi visători. Pasaţi chestiunile care necesită spirit practic şi pragmatism pentru o altă zi. În chestiuni domestice sau familiale vă puteţi aştepta la unele evenimente cam nefaste.

 

CAPRICORN: Veţi prezenta o stare interioară mai vulnerabilă şi volatilă. Încercaţi să vă întăriţi în plan emoţional! În discurs puteți manifesta unele carenţe, deci ar fi important să fiţi mai atenţi la subiectele abordate.

 

VĂRSĂTOR: Relaţiile amicale se pot dovedi mai instabile şi tendenţioase în această zi. Aşadar, nu vă puneţi prea mari speranţe în ajutorul amicilor. În chestiuni ce ţin de bani sunteţi predispuşi înspre decizii eronate.

 

PEŞTI: Imaginea voastră publică poate fi afectată în această zi. Astfel, căutaţi să înlăturaţi mai orice postură controversată care poate avea un efect mai nedorit asupra propriei reputaţii. Ar fi indicat să fiţi şi ceva mai realişti şi obiectivi per total.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.