E scris în stele – miercuri, 7 octombrie 2020

Unghiul astral central al zilei este oferit de trigonul Lunii din Gemeni cu Soarele din semnul celest al Balanței. Această configuraţie astrologică este una foarte fericită aducând, în planul cotidian al vieţilor noastre, energii ce relevă prosperitate, bucurie, succes, armonie, belşug şi înţelegere. Acest aspect celest, îmbrăţişat cu mai multă încredere şi speranţă, poate fi cheia depăşirii tuturor impasurilor potenţiale ale zilei, mergând de la cele mai mici și până la unele dintre celelalte mai serioase.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Veţi face dovada unei judecăți profunde și altruiste. Comunicarea cu cei din jur va fi un plus al acestei zile. În viaţa de cuplu, dar şi în afaceri şi în alte înţelegeri, se arată evenimente ce vă vor oferi bucurie şi satisfacție.

 

TAUR: Veţi avea parte de o zi ceva mai prielnică în plan financiar. La locul de muncă veţi resimţi unele sentimente de împlinire şi de înţelegere. Starea generală de sănătate va cunoaşte o remediere importantă.

 

GEMENI: Veţi fi mai relaxaţi, împliniţi şi liniştiţi. Veţi afişa o atitudine sentimentală şi protectivă faţă de cei din jur. Totodată, în iubire se arată şi o mare cucerire! Veţi avea succes şi la speculaţii.

 

RAC: O femeie, probabil mai matură, vă va oferi suportul său într-un mod discret şi altruist. Veţi dispune de o stare interioară, mentală cumva mai tihnită. Familia vă va oferi momente calde, frumoase şi conciliante.

 

LEU: Astrele indică o zi avantajoasă pentru întâlniri şi alte demersuri legate de prieteni şi amici. Veţi prezenta o judecată înţeleaptă şi adâncă ce îi va fermeca pe cei din jur. Se arată şi unele veşti fericite.

 

FECIOARA: În această zi se relevă mai multă cooperare şi înţelegere în chestiuni ce ţin de mediul profesional. Se mai arată că puteţi avea parte de un noroc colosal în chestiuni ce ţin de bani şi de alte beneficii materiale.

 

BALANŢA: Se arată că veţi dispune de o gândire sănătoasă, rezonabilă şi armonioasă. Aveţi succes în chestiuni ce ţin de călătorii şi străinătate. Veţi fi şi mai joviali, plăcuţi, precum şi mai petrecăreţi.

 

SCORPION: Astrele relevă că veţi avea un bun noroc la resursele apropiaţilor. Se mai prezintă şi o reechilibrare emoţională de bun augur. Divinitate vă va ocroti de marile rele şi pericole ale acestei zile.

 

SĂGETĂTOR: Se arată o zi mai caldă şi armonioasă în plan sentimental. Înţelegerile cu cei din jur au şanse mari să fie onorate. Prietenii vă vor oferi unele circumstanţe extrem de favorabile pentru planurile voastre.

 

CAPRICORN: Veţi avea o zi mai prielnică în chestiuni ce ţin de starea generală de sănătate.  În ceea ce ţine de carieră se arată rezultate grozave ce vă vor obţine o reuşită categorică. Veţi fi foarte apreciaţi şi admiraţi.

 

VĂRSĂTOR: Astrele indică o zi favorabilă în chestiuni ce ţin de dragoste şi în relaţia cu cei mici din familie. Se mai arată şi unele veşti plăcute şi un bun spor la călătorii, dar şi un moment foarte avantajos pentru evoluţie spirituală.

 

PEŞTI: Se preconizează unele episoade legate de casă şi familie ce vă vor oferi mai multă linişte şi împlinire sufletească. Veţi mai avea parte şi de un foarte bun noroc la bani, dar şi de o protecţie împotriva marilor incidente sau accidente.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.