E scris în stele – duminică, 12 noiembrie 2017

Aspectul astral relevant este oferit de sextilul Lunii din Fecioară cu Jupiter din Scorpion. Această fericită poziţionare astrologică ne dăruieşte cu generozitate: bucurie, sensibilitate, jovialitate, succes, spor, toleranţă şi belşug. Este o zi fabuloasă pentru întâlniri şi planuri de ordin sentimental, pentru destindere şi relaxare, inspiraţie şi creativitate, însă şi pentru succes de ordin social şi reuşite maxime la locul de muncă.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Veţi avea o zi mai bună în plan bănesc. Totodată, vă veţi arăta mai ambiţioşi, mai practici şi mai pragmatici. La locul de muncă veţi munci mai inteligent şi veţi aduce şi unele inovaţii de proces.

 

TAUR: Este o zi minunată pentru chestiuni ce implică dragostea şi viaţa de cuplu în general. Totodată, este un moment foarte prielnic pentru a oferi teme noi în relaţia cu persoana dragă.

 

GEMENI: La locul de muncă veţi fi admiraţi pentru eficienţa şi dăruirea voastră! Relaţiile cu colegii vor decurge în sensul dorit de voi. Sănătatea, în general, vă va oferi semne de îmbunătăţire.

 

RAC: Astrele vă relevă o zi formidabilă pentru distracţii şi evenimente recreative. Astfel, puteţi da chiar şi o petrecere! În dragoste beneficiaţi de o susţinere astrală deosebită. Veţi fi şi foarte inventivi şi inovativi în gândire.

 

LEU: Se arată o zi cu înţelegere şi ajutorare în viaţa familială. Puteţi dispune şi de unele modificări sau amenajări ale căminului. În ceea ce ţine de bani, fiţi pe fază la unele oportunităţi bunicele de câştig.

 

FECIOARA: Vă veţi arăta mai isteţi, abili şi adaptabili. Veţi avea succes în activităţi ce ţin de studiu, evaluări şi călătorii. Veţi dispune de o ingeniozitate grozavă şi de o inventivitate pe măsură!

 

BALANŢA: Vi se preconizează unele posibilităţi neaşteptate de succes material. Aşadar, vor fi unele evenimente chiar bune legate de bani. Totodată, în această zi veţi întâmpina şi unele evenimente destul de interesante.

 

SCORPION: Vă veţi arăta mai solari, demni şi încrezători în sine. Îi veţi domina, ca şi prezenţă, cu facilitate pe cei din jur. Se arată şi unele evenimente şi activităţi mai neobişnuite alături de prieteni.

 

SĂGETĂTOR: Vă veţi prezenta mai sensibili şi mai interiorizaţi, însă mult mai profunzi şi milostivi. Încercaţi să nu vă autoizolaţi! În plan profesional se pot ivi unele ocazii surprinzătoare de ascensiune pe scara ierarhică.

 

CAPRICORN: Este o zi de bun augur pentru activităţi şi evenimente care implică prietenii şi amicii. Se poate arăta şi un fericit ajutor din partea unui prieten. Mai poate apărea şi o călătorie neprevăzută.

 

VĂRSĂTOR: Se arată o zi chiar foarte bună în plan profesional. Se prea poate să vă atingeţi, într-o bună măsură, mai toate obiectivele propuse. Atenţie, însă, la un minor risc de accidente ori incidente.

 

PEŞTI: Beneficiaţi de astre favorabile pentru chestiuni ce presupun călătorii şi emancipare spirituală. Se arată o zi cu noroc şi pentru aceia care urmează o formă de învăţământ. În cuplu se observă situaţiuni diverse.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.