E scris în stele – duminică, 20 august 2017

Pentru astăzi aspectul astrologic major este exprimat de sextilul planetei Marte din Leu cu planeta Jupiter din Balanţă. Astrele indică un moment celest prielnic care ne va oferi mai multă vivacitate, determinare, curaj, dinamism şi plăcere de viaţă, dar şi optimism, nobleţe, generozitate, loialitate şi bunăvoinţă. Această aspectare cerească mai poate fi privită drept şi un fantastic şi minunat catalizator al imaginaţiei şi al creativului, în adâncul fiinţei noastre perfectibile.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Este o zi splendidă pentru distracţii şi alte activităţi care vă oferă plăcere şi motivaţie. În dragoste veţi avea parte de evenimente calde şi intense alături de persoana dragă. Veţi fi mai mândrii şi de copii.

 

TAUR: Vă puteţi dedica cu încredere unor activităţi de ordin casnic. Viaţa familială vă va reda unele satisfacţii deosebite. Veţi munci mai inteligent şi cu spor. Se văd şi unele împrejurări mai bune ale stării de sănătate.

 

GEMENI: Vă veţi arăta direcţi şi extrem de capabili în discurs. Toate chestiunile ce ţin de învăţare, testare ori de călătorii vă vor fi de bun augur. În viaţa sentimentală veţi avea parte de afecţiune şi iubire.

 

RAC: Este o zi cu un foarte bun succes în plan financiar. Vă puteţi pune în practică şi unele talente şi abilităţi excepţionale. Se prezintă şi unele evenimente frumoase în planul domestic al căminului.

 

LEU: Veţi fi încrezători în sine, strălucitori, radianţi şi populari. Toată lumea va dori să fie în preajma voastră! Vă veţi arăta şi extrem de inteligenţi şi înţelepţi, precum şi foarte elocvenţi în comunicare.

 

FECIOARA: Veţi reliefa o atitudine cam singuratică, însă cu folos pentru planurile şi acţiunile voastre discrete. Este o zi indicată pentru odihnă şi regenerare. Se arăta un amplu belşug în chestiuni de ordin material.

 

BALANŢA: Este o zi minunată pentru întâlniri şi activităţi legate de prieteni ori alte aspecte sociale. Aşadar, este un moment foarte bun pentru distracţie şi recreere. Vă veţi arăta mai calzi şi altruişti în relaţia cu cei din jur.

 

SCORPION: În plan profesional veţi avea parte de succes, stimă şi recunoaştere a meritelor. Se poate arăta, doar în unele cazuri, chiar şi o promovare. Divinitatea vă va ocroti şi vă va feri de marile rele.

 

SĂGETĂTOR: Este o zi foarte rodnică pentru studiu şi testări. Totodată, se mai arată şi unele indicii fructuoase pentru călătorii şi chestiuni ce implică străinii ori străinătatea. Prietenii, la nevoie, vă vor oferi un suport substanţial.

 

CAPRICORN: Astrele vă indică mai tari şi mai fermi ca şi caracter. Se pot releva şi unele oportunităţi de profit în plan financiar. În carieră vi se pot pregăti anumite circumstanţe minunate de evoluţie profesională.

 

VĂRSĂTOR: Este o zi cu spor în activităţi ce ţin de afaceri, înţelegeri şi interese de ordin juridic. Totodată, şi în chestiuni private, ce ţin de dragoste, evenimentele vă sunt norocoase. Vă pot parveni şi unele veşti fericite.

 

PEŞTI: Veţi fi mult mai preţuiţi şi mai onoraţi la locul de muncă. Veţi munci cu drag, cu spor şi cu satisfacţie interioară. Starea de sănătate vi se va mai ameliora şi se vor prezenta şi unele ocazii frumoase de câştig material.

 

Să nu uitaţi că astrale predispun, dar omul dispune!

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *