E scris în stele – sâmbătă, 20 iulie 2019

Poziţia astrologică de prim plan a zilei este reliefată de retrogradarea planetei Mercur pe semnul zodiacal al Racului. Iată un aspect celest oportun, care, pentru perioada următoare, ne va oferi mai multă: vivacitate, isteţime, adaptabilitate şi logică în acţiuni. Această expresie mercuriană ne va amplifica energic toate trăirile şi interesele ce ţin de: intelect, comunicare, inspiraţie şi reuşită socială. Astfel, astrele indică o perioadă a mentalului, a raţiunii, a concilierii şi a cooperării.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Veţi putea dispune cu succes de unele modificări în cămin, dar şi alte amenajări ce ţin de latura domestică. Comunicarea cu ceilalţi membrii ai familiei se va realiza într-un ritm degajat şi relaxat.

 

TAUR: Vă veţi arăta foarte isteţi, inventivi şi abili în plan intelectual. Se arată un bun noroc în chestiuni ce ţin de studiu, evaluări şi călătorii. Se pot ivi şi unele veşti bunicele la orizont.

 

GEMENI: Puteţi purta unele discuţii interesante şi de bun augur legate de bani. Aşadar, astrele relevă semne promiţătoare legate de finanţe. Vă puteţi ,,scoate la lumină” şi un talent inedit sau o capacitate mai specială.

 

RAC: Vă veţi arăta mai deschişi, sociabili şi extrovertiţi. Totodată, îi veţi fermeca pe cei din jur cu inteligenţa şi elocvenţa de care veţi face dovadă. Se mai arată că veţi avea parte de multe drumuri şi treburi.

 

LEU: Astrele indică că în această zi vă veţi urmări unele interese mai obscure şi discrete. Astfel, vă veţi dedica unor acţiuni cumva mai secrete. Se prea poate să aflaţi o informaţie interesantă, un secret valoros.

 

FECIOARA: Este o zi minunată pentru întâlniri şi reuniuni cu caracter social. Ar fi foarte bine dacă aţi planifica unele evenimente speciale alături de prieteni, acestea fiind, de altfel, de un real succes!

 

BALANŢA: Se pot ivi unele discuţii importante şi constructive cu superiorii de la locul de muncă. Puteţi prospecta şi unele oportunităţi mai satisfăcătoare legate de job. Se arată şi un câştig în privinţa reputaţiei.

 

SCORPION: În această zi vă veţi arată mai culţi şi mai rafinaţi din punct de vedere intelectual. Se mai pot arată şi unele veşti bune, încurajatoare, precum şi unele potenţiale călătorii în urma cărora veţi obţine rezultatul vizat.

 

SĂGETĂTOR: Astrele indică un moment favorabil pentru a vă analiza emoţiile şi starea afectivă actuală. Se pot ivi şi unele promisiuni de reuşită bănească. Mai multă atenţie în legătură cu un minor risc de accidente, incidente.

 

CAPRICORN: Este o zi minunată pentru a comunica mai natural, mai sincer şi mai onest cu persoana iubită. Se observă şi aspectări astrale ce vă vor conduce la succes în afaceri , negocieri şi în alte chestiuni de ordin legal.

 

VĂRSĂTOR: La locul de muncă vă veţi arăta mult mai implicaţi şi mai productivi. Comunicarea cu colegii se va efectua într-un mod plăcut şi lejer. Veţi afla unele informaţii importante legate de starea voastră de sănătate.

 

PEŞTI: Se prezintă o zi foarte prielnică pentru chestiuni ce ţin de dragoste şi iubire, comunicând mult mai facil şi mai natural cu persoana de alături, însă şi cu copiii. Veţi fi şi ceva mai populari, destinşi şi sociabili.

 

Să nu uitaţi că astrale doar predispun, dar omul mai mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *