E scris în stele – sâmbătă, 26 octombrie 2019

Aspectarea astrologică determinantă a zilei este prezentată de sextilul planetei Venus din Scorpion cu Pluton din Capricorn. Energia acestui aspect astral favorizează planurile ambiţioase si atitudinea decisă. Această aspectare planetară ne vorbeşte de noţiuni ce implică: intensitate afectivă, magnetism social, discernerea binelui de rău, reformarea şi transformarea lăuntrică, dorinţa de afirmare şi de putere, dârzenia şi tenacitatea firii. Aşadar, este o bună pentru a ne aduce în practică proiectele şi ideile cele mai îndrăzneţe.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: S-ar prea putea ca astăzi să vă fie mai lesne în a vă regăsi echilibrul emoţional. Veţi fi extrem de ambiţioşi în plan profesional şi veţi beneficia de susţinerea şi încrederea unor persoane cu autoritate.

 

TAUR: Aveţi parte de o zi minunată în planul cuplului. Este o zi favorabilă şi în afaceri, precum şi în chestiuni ce ţin de litigii în instanţă. Se prevăd şi unele revelaţii profunde în cele ce ţin de spiritualitate.

 

GEMENI: Starea de sănătate vă va oferi o îmbunătăţire. La locul de muncă vă puteţi aştepta la unele sarcini ceva mai facile ori cumva mai satisfăcătoare. Veţi mai dispune şi de o energie interioară fantastică.

 

RAC: Veţi fi mai sensibili, romantici şi idealişti. Astrele indică că vă veţi orienta pe direcţii ce ţin de împlinire sentimentală şi distracţie. Este şi o zi extraordinară pentru a vă impune în mediul de afaceri.

 

LEU: Familia vă va oferi o stare de linişte şi împăcare sufletească. Este o zi favorabilă pentru a vă ocupa de multe dintre treburile domestice necesare casei. Se mai poate prezintă şi o regenerare consistentă a sănătăţii!

 

FECIOARA: Veţi fi mai comunicativi şi mai dispuşi provocărilor de ordin intelectual. Este o zi foarte fastă pentru călătorii şi studiu. Totodată, veţi fi şi extrem de competitivi şi asertivi în raporturile generale.

 

BALANŢA: În această zi vi se pot reliefa unele posibilităţi bunicele de câştig. Deci, fiţi mult mai atenţi la aceste oportunităţi! Este şi un moment favorabil pentru a vă întări influenţa în sânul familiei.

 

SCORPION: Astrele vă indică cumva mai idealişti, poetici şi visători. Ar fi indicat să vă orientaţi înspre activităţi care presupun persuasiune şi fermitate în cele ce ţin de comunicare uzuală sau de negocieri.

 

SĂGETĂTOR: Veţi dispune de o stare de spirit cumva mai volatilă şi mai sentimentală. Este o zi mai potrivită pentru odihnă şi destindere. În plan financiar se pot ivi unele oportunităţi de înavuţire.

 

CAPRICORN: Stelele zilei vă propun activităţi recreative alături de prieteni şi de cei apropiaţi. Este o zi bună pentru a vă reforma în plan lăuntric, pentru a vă regăsi pe sine, dar  şi pentru a vă extinde reţeaua de influenţă.

 

VĂRSĂTOR: Este un moment destul de bun în cele ce ţin de carieră. Starea voastră de sănătate va cunoaşte o stabilizare destul de fericită. Puteţi avea parte şi de unele evenimente ce par uşor cam stranii, ciudate.

 

PEŞTI: Veţi avea spor în toate chestiunile care ţin de învăţătură şi evaluări. Este o zi favorabilă şi pentru călătorii şi relaxare. În prietenii se redă că puteţi beneficia de patronajul unei persoane foarte influente.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *