E scris în stele – vineri, 26 octombrie 2018

Unghiul astral principal al zilei este redat de cuadratura Lunii din Taur cu Marte din Vărsător. Această combinaţie astrală ne aduce o energie celestă destul de tensionată care ne poate zădărnici, într-o anumită măsură, capacitatea de a răspunde cu succes la provocările zilei. Această aspectare astrală turbulentă ne vorbeşte de: irascibilitate, agresivitate, imprevizibilitate, impulsivitate şi nesinceritate.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Astăzi nu păreţi a vă pune în practică, la adevărata lor valoare, talentele şi abilităţile. Fiţi mult mai atenţi şi cu banii şi evitaţi, cu orice preţ, certurile aspre cu prietenii şi anturajul.

 

TAUR: Veţi fi mai idealişti, confuzi, visători şi mai puţin concentraţi asupra activităţilor cotidiene. În chestiuni ce ţin de carieră se pot ivi unele situaţii destul de nefericite care vă vor leza reuşita socială.

 

GEMENI: O femeie cu intenţii negative vă poate prilejui unele probleme destul de acute în desfăşurarea planurilor voastre. Puteţi avea parte şi de unele veşti destul de şocante de la depărtare. Nu este o zi fastă pentru călătorii.

 

RAC: Se pot ivi unele dezamăgiri ori alte neînţelegeri legate de relaţia cu prietenii, amicii. Încercaţi să fiţi mai economi în cheltuieli şi păziţi-vă de evenimente neplăcute, deoarece se arată un risc semnificativ de incidente.

 

LEU: Astrele indică unele situaţiuni mai supărătoare în cele ce ţin de profesie şi de imagine publică. Puteţi fi victima unor defăimări ori sau a unor bârfe răutăcioase. Atenţie şi la conflicte ori pierderi în afaceri.

 

FECIOARA: Nu este o zi tocmai prielnică pentru studiu şi evaluări, aşadar fiţi mai conştiincioşi în astfel de activităţi. Se pot prezenta şi unele situaţii neplăcute la călătorie sau unele veşti mai rele. Mai multă grijă şi cu sănătatea.

 

BALANŢA: Încercaţi să evitaţi stările emoţionale mai dezagreabile şi fiţi mai precauţi în chestiuni de ordin financiar. În dragoste, dar şi în relaţia cu copiii, se pot arăta unele conflicte destul de dure.

 

SCORPION: Veţi avea parte de unele provocări în viaţa sentimentală. Ar fi indicat să nu puneţi la suflet necazurile acestei zile. Mai multă atenţie în legătură cu unele pericole legate de casă ori de părinţi.

 

SĂGETĂTOR: La locul de muncă veţi avea parte de unele situaţii mai puţin plăcute. Ar fi indicat să fiţi mai responsabili şi mai concentraţi asupra sarcinilor lucrative. Mai multă atenţie şi în discurs şi la călătorii.

 

CAPRICORN: Se arată o zi mai inconsecventă şi volatilă în ceea ce ţine de dragoste, aşadar fiţi mai afectuoşi şi tandrii cu persoana iubită. Se mai  pot arată şi unele cheltuieli excesive în plan bănesc, deci fiţi mai economi.

 

VĂRSĂTOR: În familie se pot manifesta unele evenimente deranjante. Evitaţi să vă implicaţi emoţional în aceste dificultăţi. Nu vă dezlănţuiţi, sub nici o formă, latura instinctuală şi conflictuală.

 

PEŞTI: Nu este o zi tocmai favorabilă pentru călătorii, astfel ar fi indicat să amânaţi drumurile care nu vă sunt necesare. Fiţi şi mai concentraţi din punct de vedere intelectual. Mai multă atenţie la duşmănii ascunse.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *