Elevii din 72 de școli din județ pot începe activitatea în format fizic, din 8 noiembrie

Reluarea cursurilor cu prezența fizică se realizează pentru toate unitățile de învățământ preuniversitar cu un procent de minimum 60% din personal vaccinat, potrivit unui ordin comun emis de Ministerul Educației și de Ministerul Sănătății.

Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara a făcut publică lista cu acoperirea vaccinală în rândul cadrelor didactice din județ.

„În urma centralizării raportărilor din cele 125 de unitățile de învățământ preuniversitar și unități conexe, activitatea cu prezență fizică începând cu 8 noiembrie 2021 se va relua într-un număr de 72 de unități în cadrul cărora un procent de minimum 60% din personal
este vaccinat”, a comunicat IȘJ Hunedoara.

Datele sunt actualizate cu data de 5 noiembrie.

În două unități de învățământ din județ, respectiv la ȘCOALA TEHNICĂ POSTLICEALĂ „HENRI COANDĂ” HUNEDOARA și la GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT „ȘTRUMFII” ORĂȘTIE gradul de vaccinare este de 100%.

În schimb, la ȘCOALA PRIMARĂ „SAMUEL” DEVA și la GRĂDINIȚA SAMARITEANUL BAIA DE CRIȘ, gradul de vaccinare este zero.

Lista cu gradul de vaccinare poate fi consultată AICI

Excepție de la aceste prevederi se înregistrează la nivelul unor unități de învățământ din municipiul Deva, datorită lipsei agentului termic. Astfel, modalitatea de desfășurare a cursurilor în unitățile de învățământ din Deva este următoarea:

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.