Fiul lui Miron Cozma, implicat într-un accident rutier la Timişoara

Fiul fostului lider al minerilor din Valea Jiului Miron Cozma, Dan Cozma, a fost implicat într-un accident rutier marţi seara, la Timişoara, bărbatul având o alcoolemie de 1,25 alcool pur în aerul expirat, iar după accident a abandonat maşina lovită şi a fugit de la locul accidentului.

Potrivit poliţiştilor, un accident a avut loc marţi seara în Piaţa Bălcescu din Timişoara. Şoferul unui autoturism marca Audi, Dan Cozma, fiul lui Miron Cozma, a ratat o curbă şi a ajuns pe spaţiul verde, apoi a izbit un stâlp de iluminat public.

Imediat după accident, şoferul, care era singur în maşină, a coborât şi a plecat de la locul faptei.

Poliţiştii ajunşi în Piaţa Bălcescu au început să îl caute pe şofer, apoi l-au găsit pe una din străzile din vecinătatea pieţei. Bărbatul de 37 de ani avea o alcoolemie de 1,25 alcool pur la mie în aerul expirat.

La controlul documentelor, poliţiştii rutieri au aflat că acesta este Dan Cozma, fiul lui Miron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului.

Dan Cozma a fost condus la spital pentru prelevarea probelor de sânge şi i-a fost întocmit dosar penal. Va trebui să achite şi paguba provocată prin lovirea stâlpului de iluminat public, întrucât în urma accidentului, becul nu mai funcţionează.

Fiul lui Miron Cozma a mai fost condamnat în trecut cu suspendare pentru alcool la volan. De mai multă vreme lucrează în construcţii în Islanda.

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.