Hoață cu tupeu la doar 17 ani

Luni, Poliția Municipiului Lupeni a fost sesizată telefonic de către angajata unei farmacii din localitate cu privire la faptul că a surprins o tânără care a încercat să sustragă 545 de lei, din incinta farmaciei.

La faţa locului, poliţiştii au identificat o minoră în vârstă de 17 ani, din municipiul Lupeni, cu privire la care au stabilit că a intrat în incinta farmaciei sub pretextul achiziţionării de lapte-praf, dar când s-a aflat în dreptul sertarului casei de marcat, profitând de faptul că farmacista a plecat în magazia unităţii să îi aducă laptele-praf comandat, a sustras 545 lei din sertar. Minora a ascuns suma sustrasă în  mâneca gecii cu care era îmbrăcată, însă a fost observată de un martor aflat în incintă, care a ajutat-o pe farmacistă să o reţină, până la sosirea agenţilor de poliţie.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de furt, cercetările continuând în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a minorei.

Aceasta se afla sub măsura controlului judiciar, după ce a fost reţinută pentru 24 de ore de poliţiştii petroşăneni, ca urmare a comiterii, la data de 06.11.2018, a unei infracţiuni de furt calificat (la acea dată a sustras din locuinţa unui bărbat din municipiul Petroşani bijuterii din aur în valoare de 10.000 lei, profitând de faptul că uşa de acces nu era asigurată).

 

Biroul de presă-IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.