Intervenție dificilă pentru stingerea unui incendiu, în zona Orăștiei

Două detașamente de pompieri au intervenit, în această după-amiază, pentru stingerea flăcărilor cu degajări mari de fum, ce au cuprins mai mulți baloți de fân, depozitați într-un saivan de pe un deal, unde nu exista nici o sursă de apă, iar accesul autospecialelor de stingere a fost unul dificil. Din fericire, nu au existat victime, doar pagube materiale.

„Pompierii militari din Orăștie și Deva au intervenit, în această după amiază, cu 3 autospeciale de capacitate medie și mare, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un saivan aflat pe un deal din apropierea localității Mărtinești.
La sosirea echipajelor de stingere ardeau cu flacără deschisă și cu degajări mari de fum mai mulți baloți de paie pregătiți pentru hrana animalelor.

Intervenția a fost dificilă pentru că în apropiere nu exista nicio sursă de apă, iar accesul autospecialelor de stingere a fost deosebit de greoi. În saivan nu se afla niciun animal, în urma incendiului înregistrându-se pagube materiale.

Au ars baloții de fân, o construcție de lemn folosită ca magazie și un utilaj agricol.
La fața locului s-a aflat și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean, dar, din fericire, nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.
Cauzele declanșării incendiului sunt în curs de stabilire”,  menționează ISU Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *