Judeţul Hunedoara a ajuns la 108 cazuri confirmate de COVID-19

În ultimele 24 ore au mai fost confirmate alte opt cazuri de COVID-19 în judeţul Hunedoara, astfel numărul total al acestora a ajuns la 108. În continuare, tot la nivel judeţean, 163 de persoane se află în carantină, iar 3274 sunt în izolare.

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara au desfăşurat următoarele misiuni, în contextul Stării de Urgenţă şi al respectării pervederilor ordonanţelor militare:
– din data de 02 aprilie până acum, echipele de jandarmi din judeţul Hunedoara au aplicat 11 sanctiuni valoare 4.100 lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare. Pe parcursul a 62 de misiuni, jandarmii au verificat 1.395 persoane din 26 localităţi ale judeţului şi au avut 15 misiuni de însoţire a coloanelor auto, în tranzit prin judeţul Hunedoara.

– în ultimele 24 de ore, poliţiştii din judeţul Hunedoara au aplicat 75 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea ordonanţelor militare, referitoare la restricţionarea circulatiei. Valoare totală a sancţiunilor este de 56.500 de lei.

Reamintim că dispozitivele de siguranță publică acționează pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, dar și pentru a preveni și combate inegalitățile de orice fel.

Pentru ambele structuri teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara, acțiunile preventive vor continua in perioada următoare. De asemenea, în misiunile lor, polițiștii şi jandarmii sunt sprijiniți de polițiști locali.

 

Paul Muntean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *