Lucian Heiuș: “Actualul Guvern Dăncilă este cel mai incompetent Guvern care a condus vreodată această țară”

Lucian Heiuș, președintele PNL Hunedoara și deputat, este de părere că Guvernul Dăncilă este cel mai incompentent guvern pe care România l-a avut în ultimii 30 de ani. Liberalii au făcut apel la colegii parlamentari de la PSD, ALDE șI UDRM să voteze moțiunea de cenzură, însă în zadar.

Noi regretăm că, colegii parlamentari de la celelalte partide aflate în arcul puterii, în special de la ALDE și UDMR nu au înțeles că este nevoie ca România să fie îndreptată spre o altă direcție. Nu au înțeles că actualul Guvern Dăncilă este cel mai incompetent Guvern care a condus vreodată această țară și deciziile pe care le iau fac mult, foarte mult rău românilor. Au preferat să rămână uniți în jurul domnului Dragnea pentru că, de fapt dumnealui conduce acest Guvern, și să își continue asaltul pe care l-au început asupra justiției și a funcționarilor publici, pentru că urmează săptămâna viitoare să intre spre adoptare atât Codul Penal, cât și Codul Administrativ. Fiecare lună care trece e o lună pierdută pentru România și pentru români”,  a declarat pentru REPLICA, Lucian Heiuș, președintele PNL Hunedoara.

67 de voturi “pentru” ar mai fi fost necesare pentru ca moțiunea de cezură depusă de PNL să treacă, iar Guvernul Dăncilă să fie demis.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.