Mare taină: Nelu Ardelean s-a angajat la Primăria Deva!

Un concurs desfășurat în mare taină la Primăria Deva l-a dat câștigător pe Nelu Ardelean (ALDE) în funcția de consilier în cadrul Biroului Privatizare din Direcția Urbanism. Nelu Ardelean se află la a patra tentativă de a ocupa un post de funcționar public, condiție necesară pentru a putea fi nominalizat în funcția de subprefect al județului Hunedoara, potrivit înțelegerii dintre ALDE și PSD. Anterior, Nelu Ardelean a mai încercat să devină funcționar public. A participat la un concurs la Primăria Deva și la Primăria Orăștie și a căzut la ambele examene. S-a mai înscris și la un concurs la Primăria Hunedoara, de la care s-a retras înainte de examen.

Viceprimarul Răzvan Mareș este scandalizat de faptul că a fost organizat un asemenea concurs fără știrea lui.

” Cu stupoare am aflat și eu astăzi, de dimineață, că a avut loc un concurs în cadrul Primăriei Deva și, într-adevăr, domnul Ardelean, după mai multe examinări nereușite, a luat un concurs la Primăria Deva și la biroul de Privatizare. Da, este adevărat. Începând de mâine, este colegul nostru în Primăria Deva. Dar am și un dubiu asupra acestui fapt, pentru că, efectiv, nu am avut cunoștință, ca viceprimar al municipiului Deva, de acest concurs. E prima oară, într-un an de zile de când sunt în fruntea Primăriei Deva ca viceprimar și nu am știut de acest concurs. Mi se părea normal să știu sau cel puțin să fiu informat. De obicei sunt informat asupra lor, iar de data aceasta nu s-a întâmplat”, a declarat, pentru Replica-INFO HD, Răzvan Mareș

Concursul a fost organizat în 27 iunie 2017.

Nelu Ardelean este absolvent al Universității din Petroșani și are un titlu de doctor în management la Universitatea de Vest din Timișoara.

Anamaria NEDELCOFF

 

Anamaria Nedelcoff

anamaria.nedelcoff@gmail.com

nedelcoff has 421 posts and counting.See all posts by nedelcoff

Un comentariu la „Mare taină: Nelu Ardelean s-a angajat la Primăria Deva!

  • 3 iulie 2017 la 18:45
    Permalink

    Domnule Razvan Mares, daca a-ti fi stiut de examen, din nou domnul Ardelean nu lua nota de trecere, la fel ca si celelalte 2 pe care le-a sustinut, desi a fost singurul concurent. Sunt convins ca la asa punctaj „mare” pe care la obtinut, a facut „meditatii” cu doamna Delina!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *