Ministerul Tineretului revitalizează centrul de agrement Căprioara

Un centru de agrement din județul Hunedoara, care se află în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului, va fi modernizat. Este vorba de centrul de la Căprioara. În total, 12 centre care se află în subordinea ministerului de resort vor fi modernizate. Momentan urmează a fi realizate serviciile de Elaborare de Studii Tehnice pentru eficientizarea funcționării a 12 centre de agrement din subordinea Ministerului Tineretului si Sportului.

”Serviciile de elaborare de studii tehnice pentru eficientizarea funcționării celor 12 centre de agrement din subordinea Ministerului Tineretului și Sportului vor fi finalizate cu livrarea următoarelor materiale: planuri de situație și scheme funcționale;  planuri și schițe urbanistice cu situația actuală și cea propusă (pe termen scurt, mediu și lung) în contextul coroborării și analizei RLU (Regulament Local de Urbanism);  planuri și schițe de arhitectură reprezentând intervențiile asupra construcțiilor și amenajărilor existente precum și ilustrări ale obiectivelor noi de edificat; planuri și schițe de arhitectură reprezentând propuneri de îmbunătățire/modernizare a fluxurilor funcționale împreună cu aducerea la zi a îndeplinirii normelor și a standardelor în vigoare (ISU, APC, Sănătatea populației, mediu, energetic, accesibilitate, etc.);  scurte animații sau captări video pentru ilustrarea soluțiilor propuse; raport conținând lista de măsuri, intervenții și/sau obiective noi de edificat pentru fiecare bază sportive și sau de agrement analizată”, arată documentul.

Centrul de agrement Căprioara este situat la 10 km de municipiul Deva, la o altitudine de 380 m, înconjurat de o privelişte minunată.  Pe lângă atracţiile peisajului, C.A Căprioara prezintă avantajul de a fi amplasat în apropierea unor străvechi monumente istorice din circuitul turistic.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *